GIF
Gisela Palomino

Portfoli

Revista Poblenou Urban District

Disseny d'una revista d'una associació artística i cultural situada a Barcelona, més concretament a Poblenou. Promou principalment cultura que es troba al costat d'aquesta, és a dir dels diferents barris de Barcelona, sobretot de Poblenou. Així ajudant a impulsar la producció creativa i cultural del districte, donant-li importància a la creativitat i visibilitat a la producció creativa, i així aportar a escala comunitària un creixement artístic i cultural.

El disseny realitzat juga amb els espais en blanc per a donar sensació de net i elegant, sense que estigui tot massa atapeït i provoqui una bona sensació. El cos de text està format en dues o tres columnes segons la secció amb la mateixa mesura de lletra, en el cas del títols predomina la seva grandària i varia segons la secció també. Per a donar més joc, s'utilitzen diverses caixes per a destacar sobretot text i imatges, i en cada secció predomina un color segons l'estètica de les imatges i la gamma cromàtica que predominen en aquestes.

Cal·ligrafia

Realització d'una cal·ligrafia, inspirada a partir d'un grup d'artistes i una cançó concreta, analitzant l'estètica dels artistes triats, Pepe i Vici, a través de les seves cartelleres d'esdeveniments, de les seves portades d'àlbums i cançons i de tot el conjunt. Finalment, realitzant aquesta i un cartell pel qual es pot mostrar, empleada en un tros de la cançó d'inspiració, El Pati.

Llibre

Treball universitari realitzat en parelles. Realitzar el disseny, maquetació i tota la informació interior d'un llibre. Aquest llibre parla sobre diferents destins del món i la classificació de les famílies tipogràfiques de Robert Bringhurts.

El llibre té una estètica molt específica, senzilla i minimalista, en la qual hem jugat amb la tipografia i la seva jerarquia, els colors i els espais en blanc, per a donar joc i elegància al disseny. En la majoria de les pàgines no hem volgut que apareguessin imatges, però, en les quals si apareixen tenen gran importància i força per la seva grandària
. Quant als títols, els hem volgut destacar i fomentar en tot el llibre donant-los una mesura considerable, fent contrast amb els espais en blanc. La tipografia utilitzada, és la poppins, variant el seu acabat, en bold o regular. A més, en els apartats de cada país hem utilitzat la tipografia relacionada amb aquest de la classificació de Robert Bringhurts per a mostrar-la i poder tenir una idea visual sobre com és aquesta i la vinculació realitzada.
Per a acabar, en el cas de la portada hem portat tots els elements que són característics del seu interior a l'exterior. Com l'ús d'un color, el joc de grandàries tipogràfiques, les imatges utilitzades en aquest cas en format collage i finalment els espais buits en el seu marc i contraportada.